“Aandacht voor afscheid”, met Nadine Segers

"Aandacht voor afscheid", met Nadine Segers

Wanneer

22 mei 2025    
19:30 - 22:00

Reserveringen

€ 15,00
Reserveer nu

Waar

Anna (grote ruimte glv)
Kasteeldreef 20A, Beveren, 9120

Evenement type

Donderdag 22 mei is de “Dag voor aandacht voor het sterven”.  In Huis de Rank willen we ook aandacht geven aan dit vaak nog gevoelige onderwerp en nodigen we hiervoor afscheidsdoula Nadine Segers uit.

Het is haar missie is om mensen liefdevol te ondersteunen en helpen verbinden tot het einde en iedereen ook helder te informeren, om het sterven opnieuw meer integreren in het leven en hierover bewustwording te creëren bij de mensen. Want van één ding in het leven zijn we zeker: dat we er ooit afscheid van moeten nemen. Daar denken de meeste mensen liever niet (teveel) aan. Toch helpt het enorm om bewust de cirkel mooi rond te maken, voor wie vertrekt en voor haar of zijn naasten.

Tijdens deze avond vertelt en inspireert Nadine ons over haar werk als afscheidsdoula en introduceert ze ons aan de hand van verschillende casussen hoe we het levenseinde kunnen verzachten en bespreekbaar maken.  Zoals we voorbereid worden op mijlpalen en transitiemomenten in onze levens, kunnen we ook voorbereid worden op die grote laatste transitie in een mensenleven.  Zodat we voorbereid zijn op de dagen waarop we afscheid moeten nemen van onze dierbaren en wie we liefhebben, voor de dag waarop we zelf de overgang maken…

Wil jij beter voorbereid zijn op het onvermijdelijke afscheid van jouw naasten? Wil jij in schoonheid, bewust en liefdevol afscheid kunnen nemen als de tijd daarvoor gekomen is? Voel je dan van harte welkom op deze avond.

Reserveringen

Reserveer jouw plek

€ 15,00

Samenvatting reservering

1
x Standaardticket
€ 15,00
Totaal
€ 15,00 Belastingen inbegrepen

Winkelwagen