Wie zijn we – Huis de Rank

Huis de Rank

Zes zusters hebben een droom.  Ze zijn de laatste zusters die nog deel uitmaken van OLVP.
Ze dromen ervan dat, ook als de congregatie is opgehouden te bestaan, het werk en de zielsmissie van stichteres Anna Piers nog verder gezet zal worden.  Dat er een plek is in het hart van Beveren voor zingeving en verbinding.  Een Huis waar mensen thuis kunnen komen.  Een Huis waar aandacht is voor bewustwording en persoonlijke groei.  Een Huis dat stevig steunt op deze pijlers: stilte, adem, geloof, gemeenschap en natuur.  Om deze droom te realiseren is er een team aangetrokken dat zorgt voor de dagelijkse werking van het Huis, een aantrekkelijk en rijk gevarieerd aanbod, de vrijwilligerswerking en de verhuur van de (praktijk)ruimtes.  

Ontdek verder op deze website waar Huis de Rank voor staat en welke activiteiten we organiseren.  Of kijk of één van onze ruimtes voor jou de ideale ruimte is om jouw eigen sessies te begeleiden, om jouw teambuilding te laten plaatsvinden of een jaarlijks weerkerend event te laten doorgaan.

Wil je Huis de Rank liever ter plaatse komen ontdekken en bespreken welke mogelijkheden er voor jou of jouw bedrijf zijn, stuur dan een mail naar welkom@huisdreank.be. Maria, Michel en Mireille verwelkomen je graag en geven antwoord op de vragen die je hebt.