Gemengde Cirkel

Gemengde Cirkel

Wanneer

19 november 2024    
19:30 - 21:30

Reserveringen

€ 10,00
Reserveer nu

Waar

Inigo (kleine ruimte glv)
Kasteeldreef 20A, Beveren, Vlaanderen, 9120

Evenement type

Heel wat mensen hebben al ervaren hoe helend het is om te cirkelen, hoe mooi de (h)erkenning en onderlingen steun kan zijn in een Vrouwencirkel of Mannencirkel.
Tegelijk zijn er bijzonder veel mensen die eraan toe zijn om deel uit te maken van een Gemengde Cirkel.  Om ook daar te kunnen uitspreken wat er leeft en beweegt vanbinnen.  Om ongefilterd te mogen benoemen wat er op het hart, de tong en/of de lever ligt. Om de ruimte te krijgen en geven aan alle verhalen en gevoelens.

In deze Gemengde Cirkels ontmoeten mannen, vrouwen en mensen die zich als geen van beiden identificeren elkaar.
We komen samen, delen en luisteren uit liefde, respect en (laten we eerlijk zijn) vaak ook uit nieuwsgierigheid, of uit een verlangen of behoefte om te zien en te horen, om gezien en gehoord te worden.  Om ten volle te mogen ‘zijn’ zonder veroordeeld te worden of ongevraagd advies te krijgen. We komen samen om uit te wisselen, te inspireren en geïnspireerd te worden. Of gewoon om te ervaren dat je mag zijn wie je bent, dat het ‘ok’ is om te zijn wie jij bent en zoals je bent.

Van harte welkom in onze Gemengde Cirkel.

*** een overzicht van alle data voor de Gemengde Cirkel kan je vinden in “ons aanbod”. Schrijf je liever niet elke maand opnieuw in, maar kies je ervoor om een heel seizoen mee te cirkelen, stuur ons dan een mail (welkom@huisderank.be) en je krijgt één avond van ons cadeau.

Reserveringen

Reserveer jouw plek

€ 10,00

Samenvatting reservering

1
x Standaardticket
€ 10,00
Totaal
€ 10,00 Belastingen inbegrepen

Winkelwagen