Gemengde cirkel

Gemengde cirkel

Wanneer

23 april 2024    
19:30 - 21:30

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Inigo (kleine ruimte glv)
Kasteeldreef 20A, Beveren, Vlaanderen, 9120

Evenement type

Een cirkel is als het plein middenin een gemeenschap.  Het is op deze avonden een plaats én moment waarop vrouwen bewust samen komen om te luisteren en delen.  Om samen te zijn en te verbinden.

In deze cirkel

  • Mag je helemaal jezelf zijn, zijn wie je bent, zonder masker, zonder ‘je best te doen’. Je mag hier trouw zijn aan jezelf.  (H)eerlijk is dat.
  • Je kan hier delen en vertellen in de ‘ik’ vorm, over wat je bezighoudt, wat jouw aandacht vraagt, wat je raakt je of wat iets met je doet. Als je oprecht en openhartig deelt, is dat een cadeau voor alle anderen. Jouw wijsheid, kwetsbaarheid, speelsheid…jouw eigenheid kan echt inspirerend zijn voor anderen.
  • In een cirkel ben jij en zijn wij allemaal bewuste getuigen van de anderen in de cirkel. Iedereen krijgt de ruimte en tijd om te spreken en delen, om gehoord en gezien te worden.
  • Voel je soms de neiging om goeie raad te geven of te betuttelen, heb je ergens een oordeel over, of kritiek op…laat het achterwege om het te uiten. En ga bevoelen in jezelf wat er je precies geraakt of getriggerd heeft.
  • Privacy is key. Alles wat we vertellen, delen en horen blijft in de cirkel. Ook als de cirkel gedaan is praten we niet over anderen met anderen.  Mensen en verhalen horen veilig te zijn in de cirkel.

Weet dat je welkom bent in deze open cirkel.

Er zijn maximum 14 plaatsen, dus schrijf je vooraf in via welkom@huisderank.be

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Winkelwagen