Leven is het meervoud van lef

Leven is het meervoud van lef

Wanneer

30 mei 2024    
19:30 - 22:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Anna (grote ruimte glv)
Kasteeldreef 20A, Beveren, 9120

Evenement type

Wie een mooi en gelukkig leven wil leiden, heeft moed nodig. Manu Adriaens reikt in deze lezing handvatten aan om eigenzinnig je weg te gaan. Wars van alle conventies die de maatschappij geneigd is op te leggen. Het lef hebben om je niet te laten knechten door wat algemeen gangbaar is, komt in de praktijk vaak neer op ‘spiritueel afvallen’.
Kies voor een meer haalbare kaart zegt Adriaens: ga met de kaasschaaf over de onhebbelijke automatismen die je parten spelen. Want we kunnen allemáál ons voordeel doen met minder bezitsdrang, minder ernst, minder faalangst, minder kruiperigheid, minder negatief zelfbeeld, minder rancune, minder uitstelgedrag en minder zwaarmoedigheid – om maar enkele vergiften te noemen.

Manu Adriaens zegt lachend dat  het leven in het ideale geval permanent de weldadigheid van een Thaise massage zou hebben, inclusief happy ending. Maar dat dit in werkelijkheid niet zo is, is niet erg.

Kom naar deze onderhoudende lezing en krijg er tips over de strijd tegen de zwaarlijvigheid van je ego. Je zult na deze avond met een lichtvoetiger tred voortbewegen door het dagelijkse bestaan en met een glimlach naar huis gaan.

PS: Het klopt dat behalve een lezing en een boek van Manu Adriaens “Leven is het meervoud van Lef” ook een posterspreuk is van Loesje.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Winkelwagen