“Meisjes zonder naam”, met Pascale Baelden

"Meisjes zonder naam", met Pascale Baelden

Wanneer

20 februari 2025    
19:30 - 22:00

Reserveringen

€ 15,00
Reserveer nu

Waar

Anna (grote ruimte glv)
Kasteeldreef 20A, Beveren, 9120

Evenement type

Pascale Baelden schreef Meisjes Zonder Naam, een roman over bestaansrecht, transgenerationeel trauma en de impact van Maria Magdalena als archetype op generaties vrouwen. De verkoopcijfers liegen er niet om. Meisjes Zonder Naam laat niemand onberoerd.  Wij nodigen Pascale graag uit voor een unieke avond in Huis de Rank.

Hoeveel verhalen zijn geheimgehouden?  Hoeveel vrouwen monddood gemaakt bij leven en verzwegen in de geschiedenisboeken?
Hoeveel mensen worstelen niet met de pijn en het verdriet dat generatie na generatie is doorgegeven…tot iemand de moed en liefde heeft om de pijn te voelen, in de ogen te kijken en te omhelzen wat er is én te kiezen voor heelwording en transformatie.

Dit is geen gewone lezing.  Dit is een avond waarin iedereen uitgenodigd wordt om te luisteren én uit te wisselen.
Een avond om geïnspireerd door Pascale Baelden, haar verhaal en de vele verhalen die ze ontdekte in de negen jaar research die ze deed, nog meer verhalen te delen. Een avond om een stem te geven aan meisjes zonder naam en vrouwen zonder stem, om een licht te schijnen op wat te lang onzichtbaar is gebleven.

Wees welkom tijdens deze bijzondere, verbindende avond.

(*) In navolging van deze avond zal er ook een workshop ‘Connecting Stories’ zijn met auteur Pascale Baelden, op 3 april. Dit is een workshops expressief schrijven waarin Pascale eenvoudige tools aanreikt om onbewuste patronen naar de oppervlakte te brengen en saboterende overtuigingen te doorbreken.

Reserveringen

Reserveer jouw plek

€ 15,00

Samenvatting reservering

1
x Standaardticket
€ 15,00
Totaal
€ 15,00 Belastingen inbegrepen

Winkelwagen