Omstaanderstraining

Omstaanderstraining

Wanneer

6 februari 2025    
19:30 - 22:00

Reserveringen

€ 15,00
Reserveer nu

Waar

Anna (grote ruimte glv)
Kasteeldreef 20A, Beveren, 9120

Evenement type

Op de bus, in de supermarkt, op het speelplein, in de school, jeugdvereniging of sportclub: best veel mensen krijgen te maken met ongewenst of grensoverschrijdend gedrag, met discriminerende of racistische uitspraken. Toch blijven we vaak passief als getuige van ongewenst gedrag.

Weten we niet wat we kunnen doen in dat soort situaties? Of zijn we vooral bang dat we zelf in de klappen zullen delen, terwijl ons rechtvaardigheidsgevoel niets liever zou willen dan wél tussenkomen of handelen?

Dankzij de expertise van de mensen die werken voor het agentschap ‘Integratie en inburgering’ en een samenwerking met het lokaal bestuur Beveren, kunnen we in Huis de Rank een omstaanderstraining aanbieden.  Tijdens deze avond leren we wat het omstaanderseffect is, wat maakt dus zo moeilijk om als omstaander te reageren op ongewenst gedrag. We staan stil bij de verschillende stappen in het beslissingsproces om al dan niet tussen te komen. En bijzonder belangrijk, we leren ook vijf strategieën inzetten om veilig en effectief te reageren op ongewenst gedrag.

Wil je leren hoe je op een gezonde en veilige manier kan reageren op ongewenst gedrag, wees dan van harte welkom.

Reserveringen

Reserveer jouw plek

€ 15,00

Samenvatting reservering

1
x Standaardticket
€ 15,00
Totaal
€ 15,00 Belastingen inbegrepen

Winkelwagen