Workshop De geheimen van ontspannen bewegen

Workshop De geheimen van ontspannen bewegen

Wanneer

20 januari 2024 - 21 januari 2024    
10:00 - 16:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Anna (grote ruimte glv)
Kasteeldreef 20A, Beveren, 9120

Evenement type

Tijdens deze tweedaagse workshop ga je in praktijk brengen wat je in de lezing op 11 januari hoorde.
De ‘geheime’ richtlijnen in de praktijk dus.  Of jouw oorspronkelijke energie terug ontdekken door echte ontspanning en van daaruit kunnen bewegen en leven.
Want om jouw oorspronkelijke energie of levensenergie terug te vinden is zuivere ontspanning onontbeerlijk.

Tijdens de eerste dag nemen we uitgebreid de tijd om de geheime richtlijnen van ontspanning uit te leggen en te oefenen, zowel passief als actief.
Op het einde van de dag gaan we ook ontdekken hoe de energie van (overgeërfde) trauma’s, gewoontes en overtuigingen kan transformeren, zodat jouw levenskracht, jouw oorspronkelijke energie weer toeneemt.
Aan het begin van de tweede dag pikken we de energie terug op. We merken hoe deze energie zorgt voor elke houding en beweging.
Zo tonen de interne richtlijnen zich steeds meer. We ervaren hoe we continu trouw kunnen blijven aan de oorspronkelijke energie, ook als er een uitwendige druk is, door oefeningen met twee. Juist daardoor versterkt jouw oorspronkelijke energie zelfs nog.

Wees welkom op deze tweedaagse, deze ‘intensieve workshop’ in een kleine groep, waardoor je individuele aandacht en waar nodig bijsturing krijgt van lesgever Yves Verbeeck, om zoveel mogelijk vruchten te plukken op deze herontdekkingstocht naar je oorspronkelijke energie.
Na dit weekend kan je ervaren hoe heerlijk het is om ontspannen en tegelijk (veer)krachtig in het leven te staan.

*elke workshop-dag begint om 10u, inlopen kan vanaf 9.45u
*elke workshop-dag eindigt om 16u
** omdat het onmogelijk is om rekening te houden met alle voorkeuren en mogelijke allergieën, vragen we om een eigen lunchpakket mee te nemen
*** bij onvoldoende inschrijvingen hebben Huis de Rank en Yves Verbeeck het recht om de workshop te cancellen en gebeurt er een terugbetaling, mocht er een wachtlijst zijn dan organiseren we zo snel mogelijk een bijkomend weekend

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Winkelwagen